|
1. آبیار، س.، فاخری، ب.ع. مهدی نژاد، ن. 1395. مطالعه اکومورفولوژيکي و فيزيولوژيکي گياه دارويي آنغوزه (.Ferula assafoetida L) در رويشگاه¬هاي جنوب غربي کشور، فيزيولوژي محيطي گياهي (پژوهش هاي اكوفيزيولوژي گياهي ايران)، 11 (4): 55-65. 2. آرمند، ن.، جهانتاب، -ا. 1398. بررسی فیتوشیمیایی اسانس گیاه داوریی آوندول (Smymium cordifolium Boiss.) در رویشگاههای مختلف شهرستان بویر احمد، مرتع، 13(1):39-51. 3. آریانفر، م.، اکبری¬نودهی، د.، همتی، خ.، رستم پور، م. 1396. اﺛﺮ ارﺗﻔﺎع و ﺟﻬﺖ ﺑﺮ ﺑﺎزده اﺳﺎﻧﺲ و ﺑﺮﺧﯽ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻓﯿﺘﻮﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ گونه¬های دارویی Artemisia aucheri boiss وArtemisia siaberi besser در مراتع خراسان رضوی، ﻣﺮﺗﻊ، 12(3): 281-294. 4. آقا علیخانی، م. کهن مو، م. 1400. اثر ارتفاع رویشگاه بر میزان اسانس و مواد موثره ی بابونه آلمانی در جنوب غرب ایران، فناوری گیاهان دارویی ایران، 4(2): 57-44. 5. امامی¬دروپی، م. 1398. بررسی اکولوژی و ترکیبات شیمیایی در بعضی از گونه¬های شهدزا و گرده¬زا منطقه چهار دانگه ساری در استان مازنداران، پایان¬نامه دوره کارشناسی ارشد، دانشگاه گنبد کاووس. 6. امیدبیگی، ر. 1384. تولید و فراوری گیاهان دارویی، جلد دوم، انتشارات آستان قدس رضوی، 438 صفحه. 7. امیدبیگی، ر. 1388. رهیافتهای تولید و فراوری گیاهان دارویی، جلد دوم، انتشارات فکر روز،242 صفحه. 8. بختیاری نیا ،پ.، قنبری، ا.، سیدآبادی، ا.، خواجه، م. 1403. بررسی اثر مراحل فنولوژیک و ارتفاع از سطح دریا بر صفات مورفولوژیک، کمیت و کیفیت اسانس پونه وحشی(Mentha longifolia L.) در کوه تفتان، خشکبوم، 10.29252/aridbiom.2024.21519.2010. 9. جعفری، م.، ژیانی، ر. آمارلو، ف. 1396. شناسایی ترکیبات شیمیایی اسانس گیاه زیره سیاه شهرستان مه¬ولات استان خراسان رضوی، پژوهش¬های نوین، 14(5): 32-10. 10. جنیدی، ح.، بهمن نژاد، م. 1403. تاثیر مراحل فنولوژیک بر کمیت و کیفیت اسانس کافوری(monspeliaca Camphorosma) در شهرستان قروه استان کردستان. مرتع. 18 (2): 286-300. 11. جهانتاب، ا.، دیلم صالحی، م.، کرمی برزآبادی، ر.، متولی زاده کاخکی، ع.ر.، انصاری، ف.، شکوری، س. 1396. مقایسه شاخصههای کمی و کیفی اسانس استحصالی از اندامهای متفاوت گیاه دارویی خوشاریزه کوهستانی (Echinophora cinerea Boiss.) در شهرستان دنا، مرتع، ۱۱ (۳) :۲۷۴-۲۸۲. 12. حقیرالسادات، ف.، حیدی، ع.، صبور، م.، عظیم¬¬زاده، م.، کلانتر، م. شرف¬الدینی، م. 1390. بررسی مواد موثره و خواص اکسیدانی اسانس گیاه دارویی زیره¬سبز Cuminum CyminumL بومی استان یزد، ﻣﺠﻠﻪ ﻋﻠﻤﻲ ﭘﮋوﻫﺸﻲ داﻧﺸﮕﺎه ﻋﻠﻮم ﭘﺰﺷﻜﻲ ﺷﻬﻴﺪ ﺻﺪوﻗﻲ ﻳﺰد، 19(4): 481-472. 13. خسروی، م. 1382. گیاه شناسی، اکولوژی و بررسی امکان تولید زراعی زیره سیاه پارسی، پایان نامه کارشناسی ارشد زراعت، دانشگاه فردوسی مشهد،120 صفحه. 14. دهقان¬کوهستانی، س.، باقی¬زاده، ا. رنجبر، غ. 1393. شناسایی و مقایسه ترکیب¬های شیمیایی زیره پارسی در سه رویشگاه مختلف استان کرمان، گياه و زيست بوم، 10(40): 121-113. 15. رحیم¬فروزه، م. میردیلمی، ز. 1398. بررسی اثر عوامل محیطی بر تغییرات ترکیبات شیمیایی اسانس گونه دارویی بومادران (Achillea milefolium L)، مرتع، 13(4): 609-596. 16. شاه حسینی، ر. بیرقدارکشکولی، آ.، کیانی، د. امیدبیگی، ر. 1389. بررسی تاثیر زمان برداشت و زمان اسانس گیری بر کمیت اسانس گیاه دارویی به¬لیمو (Lippia citriodora، همایش ملی گیاهان دارویی، https://sid.ir/paper/819909/fa 17. عالی¬پور.، ن.، مهدوی.، خ.، محمودی.، ج، قلیچ، ح. 1392. بررسی تاثیر شرایط محیطی بر روی کمیت و کیفیت اسانس Stachys laxa ، پژوهش¬های گیاهی، 28(3): 573-561. 18. عباس خالکی،م.، قربانی، ا.، صمدی خانقاه،س.، رحیم دخت، ر. 1395، اثر ارتفاع از سطح دریا بر تولید، تراکم و تاج پوشش گونه دارویی Ferula orientalis در دره شهداء ارومیه ، همایش ملی گیاهان دارویی،دانشگاه صنعتی شاهرود، شاهرود، 3 صفحه. 19. فخیمی ابرقویی، ا.، مصداقی، م.، غلامی، پ.، نادری نصرآباد، ح. 1390. اثر برخی خصوصیات توپوگرافی بر تنوع گیاهی (مطالعه موردی: مراتع استپی یزد)، تحقیقات مرتع و بیابان ایران، 3: 419-408. 20. قربانی، الف، بهرامی، ب. 1396. بررسی عوامل محیطی مؤثر بر پراکنش گونههای گیاهی در مراتع جنوب شرقی سبلان، پژوهشهای آبخیزداری، 30(2): 29-15. 21. محمدنژاد گنجی، م.، مرادی، ح.، قنبری، ع. اکبرزاده، م. 1396. کمیت و کیفیت متابولیت¬های ثانویه گیاه اسطوخودوس تحت تاثیر عامل بوم شناختی ارتفاع از سطح دریا، یافتههای نوین در علوم زیستی، 4(2): 172-166. 22. محمدنژاد گنجی، م.، مرادی، ح.، قنبری، ع.، اکبر زاده، م. 1393. بررسی تأثیر ارتفاع برکمیت و کیفیت مواد مؤثره اسانس گیاه Rosmarinus officnahis L کشتشده در دو منطقه از استان مازندران، اکوفیتوشیمی گیاهان دارویی، 2(1):42-36. 23. محمودزاده تیلمی، ز. 1393. بررسی اثر عوامل اکولوژیک بر کمیت و کیفیت اسانس گیاه دارویی فراسیون در مراتع چهار باغ استان گلستان، پایان¬نامه دوره کارشناسی ارشد، دانشگاه گنبد کاووس. 24. مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان رشتخوار. 1399. سیمای کشاورزی شهرستان رشتخوار. سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی. 25. میرآزادی، ز.، پیله¬ور، ب.، مشکات¬السادات.، م. علیرضایی.، م. خونساری، ا. 1391. تاثیر عوامل اصلی اکولوژیک بردرصد بازده اسانس درختچه مورد در رویشگاه¬های مختلف جنگلی استان لرستان، فصلنامه علمی پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی لرستان، 52(3): 103-109. 26. میرزایی¬موسی¬وند. ا. 1399. بررسی فیتوشیمیایی اسانس گیاهPrangos ferulacea L در رویشگاه¬های مختلف شهرستان دلفان، اکو فیتوشیمی گیاهان دارویی، 8 (3): 33-19. 27. یاوری، ا. شاه گلزاری، س.م. 1395. اثر برخی عوامل بوم شناختی بر کمیت و کیفیت ماده موثره گیاه دارویی سنبله بادکنکی در منطقه تویسرکان، بوم شناسی گیاهان زراعی، 12(1): 85-77. 28. یوسفزاده، ن. 1389. بررسی کیفی و کمی ترکیبات مهم اسانس شش گیاه دارویی به روش اندازهگیری اسپکتروسکوپی و مادونقرمز (زیره سبز، خوشاروزه، درمنه دشتی، بهلیمو وبو مادران و ویتکس)، پایاننامه کارشناسی ارشد شیمی¬آلی، دانشکده علوم پایه دانشگاه لرستان.
|