1. توکل افشاری، ج.، رخشنده، ح.، زمان. و واحدی، ف. 1384. بررسی اثر سیتوتاکسیستی عصاره گیاهی هندوانه ابوجهل بر رده¬های سلولی. مجله پژوهشی حکیم، دوره 6(2): 54-47. 2. حبیبی، ح.، مظاهري، د.، مجنون حسینی، ن.، چایچی، م.ر. و فخرطباطبایی، م. 1385. اثر ارتفاع بر روغن، اسانس و ترکیبات گیاه دارویی آویشن وحشی Thymus Kotschyanus منطقه طالقان. مجله پژوهش و سازندگی در زراعت و باغبان.73(1-10). 3. خلاصی اهوازی، ل.، حشمتی،غ.ع. ذوفن، پ. اکبرلو، م. 1395. بررسی تغییرات محتواي فنل ، فلاونویید کل و عملکرد آنتی اکسیدانی گیاه دارویی Gundelia tournefortii L در مراحل مختلف رشد در چهار رویشگاه شمال شرق استان خوزستان. فصلنامه اکوفیتوشیمی گیاهان دارویی،13(4): 33-46. 4. رحیمی، ا. درینی، ا. و پوریوسف، م. 1390. تاثير مناطق مختلف رويش بر خواص كمي و كيفي هندوانه ابوجهل (Citrullus colocynthis L.) در جنوب استان كرمان. اولین کنگره ملی علوم و فناوریهای نوین کشاورزی، دانشگاه زنجان. 5. رضيئي، ط.، دانش كارآراسته، پ. و ثقفيان، ب. 1386. بررسي الگوي زماني و مكاني خشكساليهاي هواشناسي در استان سيستان و بلوچستان، مجله علمي كشاورزي، 30(1). 6. سیاهپوش، ا.، قاسمی، ن.، اصغری، غ. و اردکانی، م. (1387) بررسی کمی و کیفی فلاونوئیدهای موجود در اندام¬های هوایی، گل و میوه گیاه عطر سنگ (Varthemia Persica). مجله علوم پزشکی دانشگاه مازندران. 28-36. 7. فلاح حسینی، ح.، زارعی، ب. و شیخ سامانی، ا. 1384. بررسی تاثیر میوه هندوانه ابوجهل بر فاکتورهای انتی اکسیدانی در بیماران مبتلا به دیابت نوع دوم. فصلنامه گیاهان دارویی، 5 :60-55. 8. کلوندي، ر. 1382. بررسی تأثیر عوامل بوم شناختی مختلف بر کمیت و کیفیت ماده مؤثره گیاه دارویی آویشن (Thymus eriocalyx Ronniger) در استانهاي همدان، مرکزي، کرمانشاه و کردستان. پایان نامه کارشناسی ارشد، دانشکده کشاورزی دانشگاه بوعلی سینا همدان. 9. میرآزادي، ز.، پیلهو، ب.، مشکات السادات، م. علیرضایی، م. و خونساري، ا. 1391. تاثیر عوامل اصلی اکولوژیک درصد بازده اسانس درختچه مورد (Myrtus communis L.) در رویشگاههاي مختلف جنگلی لرستان. فصلنامه علمی پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه لرستان، 14(3): 103-111. 10. Bankole, SA., Osho, A., Joda, AO., Enikuomehin, AO. 2005. Effect of drying methods on the quality and storability of "Egusi" Melon seeds (colocynthis citrullus L.). African Journal ofBiotechnology, 4: 799-803. 11. Beketov, M.A., Liess, M. 2005. Acute contamination with esfenvalerate and food limitation: chronic effects on the mayfly, Cloeon dipterum. Environmental Toxicology and Chemistry, 24: 1281- 1286. 12. Bodeker, G. 2000. Traditional health system: valuing biodiversity for human health and well being. In Cultural and Spiritual Values in Biodiversity, (ed.) D.A. Posey, pp. 261–284. Nairobi: Practical Action. 13. Burtis, M., Bucar, F. 2000. Antioxidant activity of Nigella sativa essential oil. Phytotherapy Research, 14: 323-328. 14. Conforti, F., Statti, G. A. and Menichini, F. (2007) Chemical and biological variability of hot pepper fruits (Capsicum annuum var. acuminatum L.) in relation to maturitystage. Food Chemistry 102: 1096–1104. 15. Ebrahimi, A., MohamadiSani, A.M. 2015. Application of Gundelia tournefortii L. in yoghurt. Journal of Applied Environmental and Biological Science, 4(12): 266-272. 16. Gairola, S., Shariff, N.M., Bhatt, A. and Kala, C.P. 2010. Influence of climate change on production of secondary chemicals in high altitude medicinal plants: Issues needs immediate attention. Jornal Medecinal Plants Resercher, 4 (18): 1825 - 9. 17. Ghaithi F., El-Ridi M.R., Adeghate E., Amiri M.H. 2004. Biochemical effects of Citrullus colocynthis in normal and diabetic rats.Molecular Cellular Biochemistry, Feb, 23:1-7. 18. Jaakola, L., Maatta-Riihinen, K.R., Karenlampi, S. and Hohtola, A. 2004. Activation of flavonoid biosynthesis by solar radiation in bilberry (Vaccinium myrtillus L.) leaves. Planta, 218(5): 721-728. 19. Jovancevic, M., Balijagic, J., Menkovic, N., Savikin, K., Zdunic, G., Jankovic, T. and Dekic-Ivankovic, M. 2011. Analysis of Phenolic compounds in wild populations of bilberry (Vaccinium myrtillus) from Montenegro. Jornal Medcinal Plants Resercher, 5 (6): 910 -4. 20. Kim, D. O., Padilla-Zakour, O. I. and Griffiths, P. D. (2004) Flavonoids and antioxidant capacity of various cabbage genotypes at juvenile stage. Journal of Food Science 69: 685-689. 21. Konyalıoglu, S., Karamenderes, C. 2004. Screening of total flavonoid, phenol contents and antioxidant capacities of Achillea L. species growing in Turkey. Acta. Pharm Turcica, 46: 163–170. 22. Kumaran, A. and Karunakaran, RJ. 2006. Antioxidant and free radical scavenging activity of an aqueous extract of Coleus aromaticus. Food Chemistry, 97:109-114. 23. Laurel, F.R., Servio, R.P., Valerie, B.K. 1999. Direct and indirect effects of climate change on St. Johns wort, Hypericum perforatum L.(Hypericaceae). Oecologia, 120: 113-122. 24. Lincoln, D.E., Murray,M.J. Lawrence, B.M. 1986. Chemical composition and genetic basis for the isopinocamphone chemotype of Mhentha citrate hybrids.Phytochemistry, 25(8): 1857-1863. 25. Marin, A., Ferreres, F., Tomas-Barberan, F. and Gil, M. I. (2004) Characterization and quantitation of antioxidant constituents of sweet pepper (Capsicum annuum L.). Journal of the Science of Food and Agriculture 52: 3861-3869. 26. Mazandarani, M., Zarghami Moghaddam, P., Zolfaghari, M.R., Ghaemi, E.A. and Bayat, H. 2012. Effects of solvent type on phenolics and flavonoids content and antioxidant activities in Onosma dichroanthum Boiss. Journal of Medicinal Plants Research, 6(28): 4481-4488. 27. Mejia, L. A., Hudson, E., Gonzalez de Mejia, E. and Vasquez, F. (1988) Carotenoid content and vitamin A activity of some common cultivars of Mexican peppers (Capsicum annuum) as determined by HPLC. Journal of Food Science 53: 1448-1451. 28. Özkan, A., Yumrutas, Ö., Saygideger, S.D. and Kulak, M. 2011. Evaluation of antioxidant activities and phenolic contents of some edible and medicinal plants from turkey’s flora. Advances in Environmental Biology, 5(2): 231-236. 29. Pellotte, J. P., Maria, A. and Martinez, D. P. (1993) Flavonoid variation with the plant age in zyzyphus mistol leaves. Biochemistry and Ecology 2: 645-646. 30. Prior, R.L. and Cao, G. 2000. Antioxidant phytochemicals in fruits and vegetables. Diet and health implications Hortic. Sci. 35:588-592. 31. Proestos, C., Lytoudi, K., Marromelanidou, O.K., Zoumpoulakis, P. and Sinanoglu V.J. 2013. Antioxidant capacity of selected plant extracts and their essential oils. Antioxidants, 2L11-22. 32. Rajasekaran. C., Kalaivani. T., Jayakumararaj, R., Singh, A., Pusalkar, V.R. and Marimuthu, R. 2009. Studies on the impact of altitudinal gradient on ammonium assimilatory metabolism in Glucine max L. (Fabaceae). Ethnobotanical Leaflets, 13: 301-309. 33. Singleton, V.L., Orthofer, R., Lamuela- Raventos, R.M. 1999. Analysis of total phenols and other oxidation substrates and antioxidants by means of Folin- Ciocalteu reagent. Methods n Enzymology, 299: 152-178. 34. Srivastava, A.W. and Shym, S. 2002. Citrus, Climate and soil. International Book Distributing Company, PP: 559. 35. Stankovic, M.S., Niciforovic, N., Topuzovic, M. and Solujic, S. 2011. Total phenolic content, flavonoid concentrations and antioxidant activity, of the whole plant and plant parts extracts from Teucrium montanuml. var. montanum, F. supinum (L.) Reichenb. Biotechnology & Biotechnological Equipment., 25: 2222-2227. 36. Sukhdev, S., Handa, S., Singh, P., Gennaro, Kh., Dev, L., Dutt, R. 2008. Extraction technologies for medicinal and aromatic plants, International centre for science and high technology, 260p. 37. Tabatabaei raisi, A., Khaligi, A., Kashi, A. 2007. Antioxidant activity and chemical compositions of essential oil of aerial parts of Satureja sahendica Bornm. Pharmaceutical Sciences, 3:1-6. 38. Tabibian, M., Nasri, S., Kerishchi, P., Amin, G. 2013. The effect of Gundelia Tournefortii hydro-alcoholic extract on sperm motility and testosterone serum concentration in mice. zahedan. Journal of Research in Medical Sciences, 15(8): 18-21. 39. Talebi Kouyakhi, E., Naghavi, M.R., Alayhs, M. 2008. Study of the essential oil variation of Ferula gummosa samples from Iran. Chemistry of Natural Compounds, 44 (1): 124-126. 40. Tundis, R., Nadjafi, F. and Menichini, F. 2013. Angiotensin- converting enzyme inhibitory activity and antioxidant properties of Nepeta crassifolia Boiss. & Buhse and Nepeta binaludensis Jamzad. Phytother. Res., 27: 572-580. 41. Vedenskaya, I. O. and Vorsa, N. (2004) Flavonoid composition over fruit development and maturation in American canberry. Plant Science 167: 1043-1054. 42. Witzell, G., Gref, R. and Nasholm, T. (2003) Plant-Part specific and temporal variation in phenolic compounds of boreal bilberry (Vaccinium myrtills) plants. Biochemistry and Ecology 31: 115-127. 43. Wong, S.P., Leong, L.P., Koh, J.H.W. 2006. Antioxidant activities of aqueous extracts of selected plants. Food Chemistry, 99: 775-783. 44. Yang, F. and Miao, L.F. 2010. Adaptive responses to progressive drought stress in two poplar species originating from different altitudes. Silva Fennica, 44(1): 23-27. 45. Yaniv, ZE., Shabelsky, E., Schafferman, D. 1999. Colocynth:potential arid land oilseed from an ancient cucurbit. In: Janick J. (ed.), Perspectives on New Crops and New Uses. ASHS Press, Alexandria,Virginia, pp: 257 261. 46. Yokota, A., Kawasaki, S., Iwano, M., Nakamura, C., Miyake, C., Akashi, K. 2002. Citrulline and DRIP protein (ArgEhomologue) in drought tolerance of wild watermelon. Annals of Botany Company, 89: 825 832. 47. Yuan, R., and Lin, Y. 2000. Traditional Chinese Medicine: an approach to scientific proof and clinical validation. Pharmacology & Therapeutics, 86: 191–198. 48. Zeinali, Z., Hemmati, Kh., Mazandarani, M., Asghari, D. 2014. Autecology, ethnopharmacology, phytochemistry and antioxidant activity of Ferula gummosa Boiss. In different regions of Razavi Khorasan Province.Eco-phytochemical Journal of Medicinal Plants, 1(4): 11-22.
|