1. اكبري قوژدي، ا. ايزدي دربندي،ع. برزوئی، ا. مجدآبادي، ع. 1389. بررسي تغييرات مورفولوژيك ژنوتیپ های گندم در شرايط تنش شوري، علوم و فنون كشت هاي گلخانه اي،1(4). 2. بیجهکشاورزی، م.ح. موسوی نیک، م. زین العابدین، م.1390. اثر تنش شوری بر خصوصیات جوانه زنی و رشد گیاهچه های چای ترش (Hibiscus Sabdariffa)، اولین همایش ملی تنش شوری در گیاهان و راهکار¬های توسعه کشاورزی در شرایط شور، دانشگاه زنجان. 3. ثقه الاسلامي، م.ج.1389. اثر شوري بر جوانه زني سه گونه دارويي مرزه ،(Satureja hortensis L.) کاسني (Cichorium intybus L.) و كنگر فرنگي (Cynara scolymus L.)، نشريه پژوهش هاي زراعي ايران، 8(5) ، 823. 4. جعفری، م.1384. احیای مناطق خشک و بیابانی، تهران، انتشارات دانشگاه تهران، 1: 139-74. 5. جلالي پور، ه. قائمي، ع.ا.1390. مطالعه عملكرد علف وتيور در پالايش خاك هاي آلوده به شيرابه پسماند¬هاي شهري دشت شيراز، چهارمين همايش تخصصي مهندسي محيط زيست، دانشگاه تهران . 6. حسيبي، پ. زنديه، ل. قائم مقامي، ن. رشيدي رضوان، ن. فنجفي، ح. قائم مقامي، ف.1389. مطالعه برخي خصوصيات فيزيولوژيكي دو رقم گندم (Triticum aestivum L.) تحت تنش شوري از منابع كلريد سديم و كلريد كلسيم، فصلنامه علمي پژوهشي فيزيولوژي گياهان زراعي، دانشگاه آزاد اسلامي واحد اهواز، 2(2). 7. خاكساران ،درخشان. سكوتي اسكوئي، رضا. محمود ،شهلا. مرادي، صلاح الدين.1390. تغييرپذيري مكاني شوري خاك به منظور مديريت ويژه خاك¬هاي شور مطالعه موردي دشت جنوبي اروميه، اولين كنگره ملي علوم و فناوري¬هاي نوين كشاورزي، زنجان، 21 -19. 8. خرسندی، ع. حسني ، ع. سفيدكن ،ف. شيرزاد ، ح. 1389. اثر تنش شوري ناشي از كلرور سديم بر رشد، عملكرد، ميزان و تركيب هاي اسانس Agastache foeniculum kuntz.، فصلنامة علمي-پژوهشي تحقيقات گياهان دارويي و معطر ايران،26 (3): 451 -438. 9. درویشی، ع. 1392. بررسی فیزیولوژیکی اثرات اسید آبسیزیک تحت تنش شوری و خشکی در Salicornia persica AKHANI. پایان نامه کارشناسیارشد زیست شناسی )گرايش فیزیولوژی گیاهی(، دانشگاه ملایر، 80-98. 10. زنگنه، ر. نصیبی منوچهری، ف. کلانتری، خ. محمدی نژاد، ق.1392. اثر پرایمینگ بذر با اسید آمینه L- آرژینین بر پارامتر¬های رشد و فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدان در ریشه گیاه گندم تحت تنش شوری، اولین همایش ملی تنش شوری در گیاهان و راهکارهای توسعه کشاورزی در شرایط شور، دانشگاه شهید مدنی آذربایجان، تبریز. 11. سليمان نژاد ، ز. عبدل زاده، ا . حميدرضا صادقي پور، ح.ر.1393. اثرات شوري بر رشد، فعاليت آنزيم هاي آنتي اكسيدان و انباشتگي تركيبات معدني در گياه. Puccinellia distans، فصلنامه علمي -پژوهشي تحقيقات مرتع و بيابان ايران، 21(1) :83-94. 12. شاه بندري قوچاني، ر. محسني ساروي، م. تجمليان، م. دادفر، ص.1389. معرفي گياه وتيور Vetiveria zizanioide به منظور حفاظت خاك، زهكشي زيستي و استفاده از آب¬هاي نامتعارف، سومين همايش ملي مديريت شبكه هاي آبياري و زهكشي، اهواز. 13. شوشتریان، س. تهرانی فر، ع. 1390. آشنایی با گیاه وتیور و ویژگی های منحصر به فرد آن.،تألیف ترانک، پ. ون، ت. ت. پیترز، ا. انتشارات علم کشاورزی ایران.14-25. 14. طاهری، ق. رستمی، م.1392. مشخصات نویسندگان مقاله اثر اسید هیومیک بر رشد رویشی ومیزان پرولین گیاه ریحان Ocimum basilicum L. درشرایط متفاوت شوری، اولین همایش ملی تنش شوری در گیاهان و راهکار¬های توسعه کشاورزی در شرایط شور، دانشگاه شهید مدنی آذربایجان، تبریز. 15. عزيزي، م. عبدل زاده ، ا. مهربان جوبني، پ. صادقي پور، ح.ر.1394. اثر كاربرد سيليسيم در افزايش مقاومت به شوري با كاهش تنش اكسيداتيو در گياه علف بره Festuca arundinacea، فصلنامه منابع طبيعي، بوم شناسي و مديريت مرتع داراي رتبه علمي - پژوهشي (کشاورزي)، 9(1). 16. گلرنگ، ب. قزانچیان،گ. رمضانی، ر. فلاحتی، ح. روحانی، ح. مشایخی، م. 1386. برآورد وزن چندگونه علفی برای اندازه گیری ارتفاع گیاهان و قطر، مطالعات علمی تحقیقاتی فصلنامه مرتع و بیابان، 15(2): 158-178. 17. لاله، س. جامي الاحمدي، م. شريفي، ز. اسلامي، س.و. 1390. تاثير تنش شوري كلريد سديم با سه روش آزمايشگاهي بر جوانه زني و رشد گياهچه ي گلرنگ(Carthamus tinctorius L.) ، نشريه پژوهش هاي زراعي ايران، 9(1): 27-19 . 18. محمدی، م. 1392. اثر سیلیکون و سالیسیلیک اسید بر برخی خصوصیات فیزیولوژیکی، بیوشیمیایی، مورفولوژیکی و کیفی گونه چمن لولیوم پرنه (Lolium perenne L. var.fancy) تحت تنش شوری، پایان نامه کارشناسیارشد زیست شناسی )گرايش فیزیولوژی گیاهی(،10-12. 19. مسعودی، پ. گزانچيان، ع. جاجرمي، و. بزرگمهر، ع. 1389. بررسي اثر پيش تيمار بذر بر بهبود جوانه زني و قدرت گياهچه در سه گونه گراس دائمي تحت تنش شوري، مجله علوم و صنايع كشاورزي، ويژه علوم باغباني، 22(1). 20. موسوي پورناكي، س. عباسپور، ن.1392. اثر تنش شوري بر برخي صفات فيزيولوژيكي دو رقم انگور قره اوزوم و حسيني، اولين كنفرانس ملي تنش شوري در گياهان و راهكارهاي توسعه كشاورزي در شرايط شور، دانشگاه شهيد مدني آذربايجان، محیط زیست، تبريز. 21. ميرداودي، ح.ر. زاهدي پور، ح. 1382. بررسي ميزان مقاومت به شوري خاك در سه گونه گياه شورپسند، فصلنامة پژوهشي تحقيقات مرتع و بيابان ايران، 11: 426-450. 22. واعظی، ز. دانشور، م. حیدری، م .1390. اثر تنش شوری حاصل از کلرید سدیم بر جوانه زنی گل همیشه بهار Calendula officinalis L، موسسه آموزش عالی مهر اروند با همکاری گروه ترویجی دوستداران محیط زیست. 23. Abili J; Zare S2014.. Evaluation of antioxidant enzymes activity in canola under salt stress. International Journal of Farming and Allied Sciences Available online at www. ijfas. com , 3 (7): 767-771. 24. Aebi H1974. .Catalase in vitro. Methods Enzmol, 105:121-129. 25. Aghaei K., Ehsanpour A. A ؛ Komatsu S. 2009. 'Potato Responds to Salt Stress by Increased Activity of Antioxidant Enzymes. Journal of Integrative Plant Biology, 51 (12): 1095-1103. 26. Aghaleh M; Niknamm V., Ebrahimzadeh H., Razavi K. 2011. Effect of salt stress on physiological and antioxidative responses in two species of Salicornia (S.persica and S.europaea). Physiol Plant, 33: 1261- 1270. 27. Akhzari D; Bidgoli Dehghani R. 2013. Effect of salinity on the seedling growth and physiological traits of vetiver grass (Vetiveria zizanioides Stapf). Journal of Rang Land Science, 3(3): 191-199. 28. Akhzari D, Ghasemi Aghbash F. 2013. Effect of Salinity and Drought Stress on the Seedling Growth and Physiological Traits of Vetiver Grass (Vetiveria zizanioides stapf.). Journal of ecopersia, , 1 (4), 339-352. 29. Amira M.S; Qados A. 2010. Effect of salt stress on plant growth and metabolism of bean plant Vicia faba (L.).Show moreShow less, 10: 10-16. 30. Amor N.B., Hamed K.B., Debez A. 2005. Physiological and antioxidant response of the perennial halophyte Crithmum maritimum to salinity. Plant Sci, 168: 889-899.r 31. André C.M., Schafleitner R., Legay S., Lefèvre I., Aliaga C.A.A., Nomberto G., Hoffmann L., Hausman, J.F., Larondelle Y; Evers D. 2009. Gene expression changes related to the production of phenolic compounds in potato tubers grown under drought stress. Phytochemistry, 70(9): 1107-1116. 32. Ashraf M; McNeilly T. 2004. Salinity tolerance in Brassica oilseeds. Crit. Rev. Plant Sci, 23(2): 157-174. 33. Esfandiari E; Shakiba MR, Mahboob S; Alyari H; Toorchi M. 2007. Water stress, antioxidant enzyme activity and lipid peroxidation in wheat seedling. Journal of Food Agriculture and Environment, 5: 149-153. 34. Farhoudi R; Modhej A; Afrous A. 2015. Effect of salt stress on physiological and morphological parameters of rapeseed cultivars. Journal of Scientific Research and Development, 2 (5): 111-117. 35. Gee G.W., Bauder J.W. 1986. Particle-size analysis, in: Klute A Editor. Methods of soil analysis: physical an mineralogicale methods. New York: American of Agronomy, 9-404. 36. Iqbal M؛ Ashraf M. 2007. Seed preconditioning modulates growth, ionic relations, and photosynthetic capacity in adult plants of hexaploid wheat under salt stress. J. Plant Nutr, 30(3): 381-396. 37. Jogaiah S; Sahadeo D; Ramteke J.S; Upadhyay A.K. 2014. Moisture and Salinity Stress Induced Changes in Biochemical Constituents and Water Relations of Different Grape Rootstock Cultivars. International Journal of Agronomy, sativa, Biol. Plant, 36: 255–259. 38. Kachout S., Mansoura B., Jaffel K., Jogloy S., Kesmala T ؛Patanothai A. 2009. Effects of salinity on the growth of the halophyte Atriplex hortensis (Chenopodiaceae), Applied Ecology and Environmental Research, 7: 319-332. 39. Karimi H., Yusef-Zadeh H. 2013 .The effect of salinity level on the Morphological and Physiological Traits of Two Grape (Vitis vinifera L.) Cultivars. International journal of Agronomy and Plant Productio, 4 (5): 1108-1117. 40. Levitt J. 1980. Responses of plant to environmental stresses.Academic press. New York. 41. Lim J.H; Park K.J; Kim B.K; Jeong J.W; Kim H.J . 2012. Effect of salinity stress on phenolic compounds and carotenoids in buckwheat (Fagopyrum esculentum M.) sprout. Food Chem,1 (3): 1065-1070. 42. Lin C؛ Kao C.H. 1996.Proline accumulation is associated with inhibition of rice seedling root growth caused by NaCl. Plant Science, 114:121-128. 43. Mane A. V؛ Saratale,G. D ؛ Karadg B. A ؛ Samant J. S. 2011. Studies on the effects of salinity on growth, polyphenol content and photosynthetic response in Vetiveria zizanioides (L.) Nash. Emir. Journal. Food Agric, 23 (1): 59-70. 44. Mehanna H.T., Fayed T.A,. Rashedy A.A. 2010. Response of two grapevine rootstock to some salt alinity gradient under acidic conditions. Applied Soil Ecology, 23: 237-244. 45. Meratan A.A., Ghaffari S.M; Niknam V. 2008. Effects of salinity on growth, proteins and antioxidant enzymes in three Acanthophyllum species of different ploidy levels. JSUT, 33(4): 1-8. 46. Movafegh S; Razeghi Jadid R; Kiabi S.H.2012 . Effect of salinity stress on chlorophyll content, proline, water soluble carbohydrate, germination, growth and dry weight of three seedling barley (Hordeum vulgare L.) cultivars. Journal of Stress Physiology & Biochemistry, 8(4): 157- 168 . 47. Munns R., Tester M. 2008. Mechanisms of salinity tolerance. Annu. Rev. Plant Biol, 59: 651-668. 48. Nazarbeyg E؛ Lari Yazd H؛ Naseri R؛ Soleimani R. 2011. The Effects of Different Levels of Salinity on Proline and A-, B- Chlorophylls in Canola. American Eurasian J. Agric. & Environ Sci 10: 70-74. 49. Parida A. K؛ Das B., 2005. Salt tolerance and salinity effects on plants: a review. Ecotoxicology and Environmental Safety, 60: 324-349. 50. Posmyk M. M؛ Kontek R؛ Janas K. M. 2009.Antioxidant enzymes activity and phenolic compounds content in red cabbage seedlings exposed to copper stress,” Ecotoxicology and Environmental Safety, 596–602. 51. Refaat M.A; Hesham A. 2003. Response of salt stressed barley seedlings to phenylurea. Plant soil Eviron., 4:158–162. 52. Salardinie Mojtahedi M. 1988. The Principles of Plant nutrition. Publishing houses Tehran U, 54-68. 53. Shao H.B; Liang Z.S; Shao M.A; Sun Q. 2005. Dynamic changes of anti-oxidative enzymes of 10 wheat genotypes at soil water deficits, Colloids and Surfaces B: Biointerfaces, 42: 187-195. 54. Singh A.K. 2004. The physiology of salt tolerance in four genotypes of chickpea during germination. J. Agric. Sci.Technol, 6: 87-93. 55. Tabatabaei S. A. 2013. Changes in proline, protein, catalase and germination characteristics of barley seeds under salinity stress. International Research J of Applied and Basic Sciences, 5 (10): 1266-1271. 56. Walker M.A؛ McKersie B.D. 1993. Role of the ascorbateglutathione antioxidant system in chilling resistance of tomato. J. Plant Physiol, 141: 234-239. 57. Waling, I; Vark WV, Houba VJ & Van der lee. JJ. 1989. Soil and plant analysis, a series of syllabi. Part 7. Plant Analysis Procedures. Wageningen Agriculture University, Netherland. 58. Wang Y; Nii N. . 2000 Changes in chlorophyll, ribulose bisphosphate carboxylase-oxygenase, glycine betaine content, photosynthesis and transpiration in Amaranthus tricolor leaves during salt stress. Journal of Horticultural Science and Biotechnology, 623–627. 59. Waterman P.G., Mole S. 1994. Analysis of phenolic plant metabolites. Blackwell Scientific Publications, Oxford, 103: 80-84.
|